Om Lauritz.com

Lauritz Christensen Auktioner er et af Danmarks ældste auktionshuse. Med konverteringen til http://www.lauritz.com i foråret 2000, var Lauritz.com A/S det første auktionshus der gik over til internetauktioner. Lauritz.com er en åben og enkel salgsplatform, der kombinerer de bedste elementer fra den traditionelle auktionsverden (ekspertise, indeståelse og eftersyn), med moderne informationsteknologi (tilgængelighed og rækkevidde).

Auktionsuniverset på Lauritz.com tilbyder en anderledes shoppingoplevelse og et pust til sanserne. Det er et ærligt, funktionelt og sikkert sted at handle på nettet. Fra starten har målet været at lave auktioner på kundens præmisser. Vi tror på, at tilfredse kunder er vore bedste ambassadører. Netauktionerne matcher den fleksibilitet, som den moderne forbruger efterspørger. Man kan handle, når som helst og hvor som helst.

Lauritz.com har med sin nyskabende profil udviklet sig til Skandinaviens førende kvalitets-auktion på internettet og blev i 2004 det største auktionshus i Danmark. Siden hammerslaget på den første netauktion i 1999 er omsætningen steget fra DKK 20 mio. til DKK 721 mio. i 2012.

Lauritz.com har 20 auktionshuse fordelt i 4 lande, Danmark, Sverige, Belgien og Tyskland, hvor sælgere dagligt kan indlevere og købere kan gå på eftersyn. Lauritz.com har omkring 250 medarbejdere, heraf er knap halvdelen vurderingseksperter.

Historie

Lauritz Christensen Auktioner blev grundlagt i 1885. Fra sit tidligere hovedsæde på Søtorvet i København, havde huset gennem tiden etableret sig som et lille seriøst traditionelt auktionshus.

Det familiedrevne auktionshus blev i 1998 overtaget af Bengt Sundstrøm. Hans kongstanke var at sætte kunden i centrum og flytte auktionerne fra det fysiske rum til internettet. I december 1999 blev Lauritz Christensen til Lauritz.com A/S. Den første netauktion startede d. 9. dec. og sluttede 14 dage senere.

Fra foråret 2000 var der udelukkende netauktioner på http://www.lauritz.com. Fra den traditionelle auktionsverden blev den objektive vareekspertise og eftersynet dog bibeholdt. Det vil sige, at kunderne har mulighed for selv at bese varen på eftersyn i auktionshuset, før de byder. Al budgivning sker online på sitet, hvor alle varer er præsenteret med beskrivelse, foto og vurdering.

Siden er Lauritz.com fysisk vokset fra ét til i dag 20 huse fordelt med 11 huse i Danmark, 6 i Sverige, 2 i Tyskland og 1 i Belgien. Her kan sælgere dagligt indlevere varer, og bydere gå på eftersyn.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s