Så nåede vi 100.000…

Sælgsælgsælg

Hvem skulle have troet det? Godt nok var vi glade for og stolte af vores app, som vi havde knoklet med bogstaveligt talt i døgndrift de sidste mange måneder. Men det er jo aldrig til at vide, hvad brugerne –I- siger til den. Det er jo Jer, der bestemmer, om den bliver en succes. Og det er den blevet.

På blot 3 måneder har mere end 100.000 downloadet Lauritz.coms app, hvor man ikke blot kan på byde på, men også browse gennem tusindvis af daglige auktioner og let og hurtigt få vurderet og sælge egne varer på Lauritz.com.

Søgeagenter_nyhed (3)App’en har endda længe ligget nummer 1 på iTunes inden for kategorien livsstil.

Mange af os er jo på farten hele tiden og mobilen/ipad’en er derfor helt uundværlig. Vi bruger dem, mens vi venter på bussen, i toget, til (kedelige) møder, mens vi handler ind, i sengen, foran fjernsynet, ja overalt faktisk. Det er allerede nu svært at forestille sig, at der var en tid før smartphones og tablets.

Vi surfer på nettet som aldrig før og heldigvis vil I også surfe på Lauritz.com. Det værdsætter vi.

Vores administrerende direktør Mette Rode Sundstrøm siger i forbindelse med milepælen med de 100.000 downloads:

JULEBOLIG_2012_HOS,METTE_ANTIK&AUKTION”Vi var de første i verden, der konverterede til udelukkende at afholde auktioner på nettet. Det har altid været vores kongstanke at revolutionere auktionsbranchen internationalt ved at demokratisere auktionsbegrebet og indlede en dialog med den moderne forbruger. Vores vision er at inspirere alle til at sælge og købe på auktion. Fra trendsættere til traditionalister, fra studerende til topchefer.

Derfor er app’en også et naturligt næste skridt for at gøre for at Lauritz.com tilgængeligt for alle; alle steder og på alle tidspunkter; helt uafhængigt af, hvad man foretager sig og hvor man er henne. Og så er det blevet en helt fantastisk app, som vores passionerede kunder over hele verden er i fuld gang med at tage til sig. Det er vi lidt stolte af.”

I kan downloade app’en til iPhone og iPad her og til Android her, hvis I ikke allerede har gjort det. Så har I lauritz.com med Jer overalt. 🙂

Vi har også en video om app’ens tilblivelse –The never ending app- bla med interview med Bengt Sundstrøm. Se den på youtube her.

intro_1

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generelt og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s