På frierfødder.. ringe til den eneste ene

Der er mange, der mener, at det lige nu er den tid på året, hvor flest frier til deres kæreste. Og har man først friet, bliver de fleste gift inden for et år. Også derfor kan det være en god ide at fri først på året og hvilken dag er mere romantisk at fri på end Valentines Day?Smykker1i2678665-1

I USA er det normalt at bruge ca. tre måneders løn på en forlovelsesring og det tager ca. lige så lang tid at finde den rette ring. Sådan er vi ikke vant til at gøre i Skandinavien, men vi ser dog flere og flere, der gerne vil spendere lidt ekstra på den helt rigtige ring til kvinden i deres liv. Og hvilken kvinde vil i virkeligheden ikke gerne føle sig værdsat og have den helt særlige ring, der fortæller netop deres kærlighedshistorie ligesom på film?

i2858680-1Hollywood stjerner som Marilyn Monroe, Rihanna, Elizabeth Taylor og Madonna har alle sunget om diamanter. ’Diamonds are a girl’s best friend’ er stadig en af de mest kendte sangfraser og ikke uden grund. Disse fire Hollywood kendisser er meget forskellige, men du behøver såmænd heller ikke være en særlig kvindetype for at interessere dig for smykker. Smykker fanger nemlig alle kvinders interesse. Ligesom filmen ’The Girl with the Pearl Earring’, der er baseret på den interesse, der altid har været for den lidt for store perleørering, den fattige pige på Vermeers mesterværk af samme navn fra midten af 1600tallet, bærer. Eller kan du huske filmen Titanic? Det blå diamant halssmykke, der var både begyndelsen og slutningen af filmen? En replika af det smykke skabt af Ceylon safirer og diamanter blev solgt på Sotheby’s for 2,2 mill. dollars.Smykker2i2471162-1

Hollywood stjerner har ofte det privilegium at få en helt unik forlovelses- eller vielsesring med en historie, der passer til en ægte stjerne. Det er måske ikke alle ringe, der falder i din smag, men de er alle særprægede og spændende. Tag eksempelvis Catherine Zeta Jones, den britiske skuespillerinde, der er kendt for hendes klassiske og elegante stil. Hun fik en antik 10 karat marquise ring med en værdi på 2 mill. dollars af hendes kommende mand Michael Douglas. Men en anden stjernes vielsesring var endnu finere og dyrere – den amerikanske sangerinde Beyonces vielsesring med en Lorraine Schwartz 18 karat, fejlfri diamant havde en værdi på omkring 5 mill. dollars.

i2860498-1Det er ikke kun Hollywood kendisser, der får fabelagtige smykker af deres forlovede. De allermest fantastiske smykker tilhører jo de royale kvinder som fx evigt berømte Lady Diana. Hun fik en forlovelsesring med en 18 karat blå, oval safir omgivet af 14 diamanter; en af verdens mest berømte ringe, der nu bæres af Lady Catherine. En anden af de mest formidable forlovelsesringe var den Prins Rainier d. III af Monaco gav til hans kommende viv Grace Kelly. Det var en uendelighedsring med diamanter og rubiner fremstillet af Cartier. Grace Kelly fik endda endnu en forlovelsesring senere med en 12 karat smaragd-formet diamant flankeret af to baguette-formede diamanter.

På Lauritz.com er vi så heldige nogle gange at få sådanne unikke og Hollywoodagtige smykker på auktion, som fx denne 5,42 karat store diamantring i antik stil, som skabt til en stjerne.

Se vores samling af fine diamantringe – og lad dem fortælle din kærlighedshistorie.

Maria HvegerMaria Hveger er uddannet GEM-A Gemmolog. Hun er smykkeekspert i Lauritz.com Herlev og hun gæsteblogger på Lauritzblog om trends, eksklusive smykker og highlights i smykkeverdenen. Hun kommer oprindeligt fra Skåne, men har de seneste to år været bosat i København.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Smykker og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s