Light up the Dark… hvilken lampe tænder du på?

Lightupthedark_nyhedDet er nok ikke gået manges næse forbi, at belysning og lamper er mere populære end nogensinde. Fra blot at være hjælp til at fordrive mørket, er lamper nu i stadig stigende grad blevet kunstværker i sig selv. Den ene smukkere og mere spektakulære lampe efter den anden dukker op fra de aller hippeste designere. Alle vil designe lamper. Nogle gør det med held. Men kun de bedste lamper overlever nyhedens interesse og bliver klassikere.

PH SeptimaSom med så meget andet er belysning en smagssag. Hvilken lampe er den smukkeste i verden? Er det en klassisk PH, en sprælsk Verner Panton eller måske den helt moderne, nye Hope?

Fordi januar er mørk og trist og klam og alt for lang, har vi samlet lamper sammen til en forrygende temaauktion, der nok skal få dig til at glemme alt om, hvor lang tid der er til solens stråler invaderer din stue og bader dine møbler i naturligt lys igen.

Arne Jacobsen AJ lampenAuktionen er en fantastisk lystvandring i 190tallets belysningshistorie: de bedste, de sjoveste, de mest karakteristiske og de smukkeste lamper fra de sidste 100 år. Og der er for enhver pengepung.

Kig med og blive inspireret til nyt udstyr til stikkontakten lige her.

BumlingDer er sket meget med det kunstige lys siden Edison opfandt den elektriske pære, som jo revolutionerede vores liv. Og mon ikke, vi er mange, der stadig savner det bløde lys fra glødepæren? Debatten ruller i hvert fald forsat frem og tilbage, om hvilken type pære, der kaster det mest naturlige lys rundt i rummet. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at man skal være meget opmærksom på, hvilken pære, man sætter i hvilken lampe. Det gælder ikke mindst, hvis man forelsker sig i en retro lampe eller en klassiker, der af gode grunde ikke er designet til de nye pære-typer, hvad enten det er halogen, LED eller noget helt tredie.

Bliv klogere på, hvilken pære du skal vælge på Energitjenesten her.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Belysning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s