Lauritz.com sælger filmrekvisitter fra den internationale storfilm The Girl with the Dragon Tattoo.

The girlLige nu har Lauritz.com en stor samling originale rekvisitter og produktionsudstyr fra The Girl with the Dragon Tattoo på auktion for produktionsselskabet GWDT Film AB.

The girl 2Samlingen af rekvisitter er meget bred og består af alt fra møbler, industrilamper, tøj, karnevalsmasker og neonskilte til produktionsudstyr og en lang række originale samlerobjekter. Alle tingene har været anvendt i selve produktionen af The Girl with the Dragon Tattoo og mange af genstandene har ligefrem haft en central pladsering i filmens handling.

Se auktionen her.

The girl 5Adm. dir. for Lauritz.com Mette Rode Sundstrøm forklarer: Lauritz.com er stolte af at kunne sælge denne fantastiske samling af rekvisitter og udstyr fra The Girl with the Dragon Tattoo. Vi sælger ofte rekvisitter fra film, teaterforestillinger og i andre kulturelle sammenhænge. Både vores kunder og vi selv har en passion for temaauktioner, som relaterer til større begivenheder på den skandinaviske eller internationale kulturscene. Så vi er meget glade for samarbejdet med GWDT film.

The girl 3Malte Forsell, der er adm. dir. for produktionsselskabet GWDT Film AB, fortæller om temaauktionen:

Det, der adskiller en stor amerikansk film som ”The Girl with the Dragon Tattoo”, fra fx. en svensk film, er bla. de enorme resurser, der bruges på selv de mindste detaljer, både scenografisk og strukturmæssigt. Stort set hver eneste ting, som er med i filmen, er nøje udvalgt og indkøbt. Ikke mindst til de 1960’er scener, der blev optaget i Uppsala i Sverige. Vi skabte en arbejdsplads for omkring 300 mennesker i mere end et år og det er derfor, der er så stort et udbud af forskellige effekter, som nu er på auktion. Det meste af det, der ikke blev sendt tilbage til studieindspilningerne i Los Angeles, bliver gemt på forskellige lagre til senere brug i andre film og de mere specielle ting lader vi nu Lauritz.com hjælpe os med at sælge.

The girl 4Det er en unik chance for at erhverve sig originale filmkuriosa og auktionen henvender derfor sig både til alle, der er vild med The Girl with the Dragon Tattoo, og til alle, der samler på filmeffekter generelt.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s