App’en er her!

Kære alle

Vi lancerer i dag Lauritz.coms nye app. Vi har glædet os rigtig meget til vise den frem og sende den ud i verden. Vi håber, at I bliver begejstrede og vil elske at bruge den.

Der ligger selvfølgelig mange, mange timers arbejde og forberedelse bag lanceringen af app’en i dag. Heldigvis føler vi selv, at den er blevet vellykket – både mht. funktionalitet og design. Målet har været at udvikle en app, der er enkel, hurtig og selvforklarende at bruge og samtidig udstråler lækker, inspirerende Lauritz.com identitet.

Lauritz.com har typisk 8.000 auktioner i gang, som alle venter på Jeres budgivning. App’en er derfor oplagt for alle, der samler på kunst, prioriterer gedigen kvalitet og de gode skabernavne, leder efter en personlig gave eller en ny sofa til stuen.

Med den nye app kan I nu byde direkte fra Jeres smart phones på kunsten, designobjekterne, antikviteterne og kuriositeterne – alt det, der måtte appellere til Jer hos Lauritz.com.  App’en gør det forhåbentlig endnu lettere for Jer at følge med i auktionerne, uanset hvor I befinder og hvad I laver.

I risikerer ikke længere at glemme at byde på lige den møbelklassiker, I har drømt om i årevis eller at gå glip af et spændende hammerslag, blot fordi I er på arbejde (måske endda i et møde…), henter børn i skolen, sidder i kø på motorvejen eller er til fest lørdag aften.

Så byd på Michael Kvium, mens I ser yndlingsserien på TV, byd på Svanen mens I står i køkkenet, byd på rejser mens I sidder i toget eller følg de varer, I selv har på auktion, mens I handler ind til aftensmaden.

App’en er udviklet, så det er nemt at søge direkte på det, du leder efter, ligesom det er let at følge dine favoritauktioner. Derudover har vi gjort det enkelt for Jer at sende Jeres ting ind til online vurdering, hvis I overvejer at sælge på auktion.

Lauritz.com var det første auktionshus i verden, der konverterede til netauktioner. Vi håber med vores nye app også at kunne sætte nye standarder for, hvordan man kan inspireres, købe og sælge på auktion via en app.

Så, kære alle passionerede og engagerede kunder, brug vores nye app, kom med input – ros såvel som ris –, anbefal den til andre, men først og fremmest: nyd den. Den er gratis at downloade og både meget anvendelig og meget praktisk, hvis du brænder for det samme som os: unik og personlig indretning, kreative udtryk, visionær formgivning og skæve indslag. Alt det, der stimulerer vores sanser til daglig, der hvor vi lever vores liv.

App’en er naturligvis både til iPhone og Android. Download app’en her ved hjælp af QR-koden eller besøg App Store eller Google Play. Søg på Lauritz. Installer.

Mette Rode Sundstrøm & Bengt Sundstrøm

Adm. dir.                              Bestyrelsesformand

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s