Hjælp os med at hjælpe -Knæk Cancer

Vi har brug for din hjælp til at knække cancer-kurven. Som du forhåbentlig ikke har kunnet undgå at bemærke, så afvikler Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med TV2 og Lauritz.com en ugelang indsamling og auktion for at samle penge ind til kampen mod kræft. Der er stadig hårdt brug for penge til forskning, forebyggelse og helbredelse.

Rigtig, rigtig mange både virksomheder og private støtter kampen mod kræft ved at donere varer til salg på auktion. Næsten 500 forskellige ting kan blive dine samtidig med, at pengene fra hammerslaget alle går direkte til Kræftens Bekæmpelse.

Du kan fx byde på…
Mette Blomsterbergs eksklusive dessertkursus, annoncekampagne på 1.000 biler fra Sponsorcar, Tania Ellis foredrag om Heartcore business og sociale megatrends, signerede fodboldtrøjer fra John Faxe Jensen og ’amerikanske’ Morten Andersen, guldbelagt PYTHON racercykel, flotte Elgiganten produkter til hele familien, designvarer fra GUBI, Børn skal da hjælpe derhjemme foredrag v. forfatter Marie Kraul, LOC guldplade som unikt produceres med dit navn på, ophold og festmiddag for 100 pers. på Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers eller gavekort på  25.000 kr. til Byggevejlederen mm.

Eller byd på nogle af TV2s egne værter og eksperter, fx

Champagne-smagning med TV2s vinkyper Malene Hertz. Underholdning til jeres børnefødselsdag med Mikkel KrygerPeptalk om at få familielivet til at gå op v. familierådgiver Lola JensenÆgget fra TV2 OL-studiet signeret af stjernegæster og medaljetagereEt kagebord for 50 personer fra StrangasKunstjakke fra OEBR, signeret af ernæringsekspert Christian Bitz

Er du vild med dans og med velgørenhed?

I aften deltager Lauritz.com i den særlige udgave af Vild med Dans. Her kan du byde på uimodståelige effekter, der oser af rytmer, palietter, svingende hofter og sveddryppende træning. Fx donerer Vild med Dans Systuen nogle af de skønne kjoler, de kendte har brugt under showet. Eller hvad med at få en svingom med en professionel, når fx Mie Moltke, Mads Vad og Jens Werner donerer undervisningstimer og andet godt til fordel for Knæk Cancer auktionen?

Byd med her.

Se alle donorerne her.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s