Hjælp os med at knække cancer-kurven

Igen i år støtter Lauritz.com Kræftens Bekæmpelses store indsamling i oktober. Denne gang i Danmarks største indsats mod kræft.

I samarbejde med TV2 lancerer Kræftens Bekæmpelse kampagnen Knæk Cancer i den kommende uge. Der vil hele ugen være fokus på kræft i en lang række programmer på TV2. Og Lauritz.com har igen æren af at være samarbejdspartner med en omfattende velgørenhedsauktion.

Vi har brug for din hjælp. Byd på alle de spændende donationer, der er kommet ind fra forskellige firmaer, kunstnere og private. Og byd højt. Jo højere du byder og jo flere ting, du byder på, jo flere penge samler vi i fællesskab ind til Kræftens Bekæmpelse.

Du kan byde på smukke, lyserøde Wegner y-stole, på Nanna Ditzels fine vugge, Henning Mouritzens Bodil-statuette, overnatning på Hotel D’Angleterre, billetter til Elsk mig i nat, MacBook Air, friskbagt brød og kager leveret direkte til døren i 3 mdr., kanalrundfart i København for 96 pers., muligheden for at lande et stort transportfly, lækker champagne og meget, meget mere.

Byd her.

Kræft rammer hver tredje dansker. Mon ikke vi alle kender en, der er eller har været ramt? Forhåbentlig kender vi også alle en, der er blevet helbredt for kræft? For heldigvis overlever flertallet af de danskere, der bliver ramt. Men der er stadig 42 danskere, der dør hver dag. Det tal skal vi have gjort mindre; meget mindre. Som altid kræver det penge at kunne forske i nye metoder og bedre medicinering. Derfor må vi hjælpes ad. Det er vores alle sammens sag.

Læs meget mere her.

Hjælp os med at knække cancer-kurven.

Byd her.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generelt og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s