Skal du med Polka Verner på Danmarks smukkeste festival?

10 år i træk gav Polka Verner –alias Finn Grunnet Sørensen- et uforglemmeligt, spektaku-lært show på Danmarks Smuk-keste Festival i Skanderborg. Polka Verner tabte kampen mod kræften kun 46 år gammel. Og både Danmarks Smukkeste Festival og verden blev lidt fattigere på varme, højt humør og skæve vittigheder.

For at hylde Polka Verner indstiftede Kirsten Lehfeldt og Søs Egelind sammen med Skanderborg Festivalen Polka Verner Legatet. De to komikere modtog selv SmukFest-prisen i 2002 og brugte en del af prispengene på oprettelsen af legatet.

Laurtz.com afholder igen i år i samarbej-de med Skander-borg FestivalKlub velgørenhedsauktion til fordel for Polka Verner Legatet. Udover Polka Verner legatet modtager legatmodtageren også et ophold på Lauritz.coms vinslot, Chateau Vignelaure.

Mette Rode Sundstrøm for-klarer Lauritz.coms engagement i Legatet: “Vi har i flere år rejst penge via vores auktioner til Polka Ver-ner Legatet. Legatet hædrer en eller flere personer, der gennem en årrække har ydet en helt særlig indsats for det danske musikliv eller for underhold-ningsbranchen generelt. Det kan selvsagt være en musiker eller en skuespiller, men det kan også være en, der har viet sit liv til at udvikle musikkulturen i Danmark, fx fik Leif Skov –mangeårig leder af Roskilde Festivalen- prisen i 2010.

At belønne mennesker, der gør en ekstra indsats for andre, er et formål, der om noget er værd at støtte. Ildsjæle skal påskønnes og opmuntres. Det er passionen, der driver ildsjælene; ligesom den driver os. Derfor er det helt naturligt for Lauritz.com at støtte Polka Verner Legatet med så mange penge som muligt. Det samlede beløb afhænger bla. af dig. Du kan hjælpe med til at støtte de kreative ildsjæle ved at byde på de unikke varer på velgørenhedsauktionen.”

Du kan byde på opsigtvækkende oplevelser og varer som ‘svinelækre’ Pig Me festivalsuiter, på Can Sleep overnatningsdåser eller et Tent house–festivalens mest eksklusive boformer, der ellers for længst er udsolgte-, på musikalsk kunst og på fodboldrejser til Barcelona og London. Alle pengene går ubeskåret til Polka Verner Legatet.

Tidligere modtagere tæller bla. Otto Brandenburg, MC Einar, Annisette, Tina Dickow, Søren Østergård mfl. Sidste år blev legatet delt mellem Povl Dissing og Mikael Bertelsen. Det er endnu en hemmelighed, hvem der modtager legatet i 2012. Sløret løftes på festivalen.

Byd med på auktionerne her.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generelt og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s