Kvinder for Indflydelse og Lauritz.com hjælper Kenyas kvinder fremad

Kvinder for Indflydelse og Lauritz.com afholder i fællesskab en stor velgørenhedsauktion til fordel for Kenyas kvinder. Målet er at indsamle mindst 100.000 kr. til at hjælpe kvinderne i Kenya til at blive bedre iværksættere, ledere og politikere, så de kan få mere indflydelse på Kenyas fremtid.

Auktionen byder på mange spændende og skønne varer. Man kan byde på the-ceremonier i Perchs Tea room, et års forbrug af lagkage fra La Glace, weekendophold på Ascot Hotel i hjertet af København, store gulvvaser fra Kähler, et mixed media værk af Christian Linde, salsa-event for 100 personer, håndbroderet korset fra Art of Needle, rundvisning i Randers Regnskov, gavekort til Nørrebros bryghus, taske fra Louis Vuitton, middag på Nam Nam og meget, meget mere.

Mette Rode Sundstrøm, adm. dir. for Lauritz.com og ambassadør for Kvinder for Indflydelse, er ophavskvinden bag velgørenhedsauktionen. Hun siger:

-Jeg er glad for og stolt af, at vi kan bruge Lauritz.coms platform og Kvinder for Indflydelses store netværk til at give Kenyas kvinder bedre muligheder for at forme deres egen fremtid. Vi kan med en økonomisk håndsrækning hjælpe dem til at få større kommerciel, politisk og videnskabelig indflydelse i deres eget land.

Kvinder for Indflydelse samarbejder med Mellemfolkeligt Samvirke og der vækker initiativet begejstring:

– For Mellemfolkeligt Samvirke er det en fantastisk gave at samarbejde med et hold kvinder, som både har et stærkt engagement og viljen til bruge deres ressourcer og netværk til at få sådan en auktion på benene. Vi er stolte af, at de har valgt os som deres partner”, siger Camilla Laudrup, Indflydelseschef i Mellemfolkeligt Samvirke.

Auktionen løber fra 10.-20. maj og der kan bydes på værkerne i hele perioden på Lauritz.com. Bliv inspireret og byd med her.

Alle varerne på auktionen er doneret af ambassadørerne bag Kvinder for Indflydelse og deres netværk. Lauritz.com donerer både køber- og sælgersalær.

Om Kvinder for Indflydelse

Midt i deres travle liv har Kvinder for Indflydelses ambassadører prioriteret at bruge tid og ressourcer på at gå sammen om at støtte kvinder i Afrika. Ambassadørerne har været på rejse for at besøge de projekter, de støtter, og de mødes jævnligt for enten at planlægge nye initiativer eller holde status over, hvordan det er gået med de gamle.

Ambassadørerne er i 2012 Birgitte Mørck Schultzer, Carla Camilla Hjort, Gitte Carlend, Irene Hesselberg, Janne Moltke-Leth, Julie Polar de Greve, Karin Retvig, Lone Hass, Marianne Stagetorn Kolos, Mette Laursen, Mette Rode Sundstrøm, Michelle Hviid, Sofia Manning, Stinne Bjerre, Stine Bosse, Susanne Hoeck og Vibeke Hartkorn.


Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generelt og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s