Lauritz.com in the MOOD

Kommer I til Stockholm i nærmeste fremtid, er der et helt nyt shoppingcenter inde midt i byen at besøge. Det hedder MOOD, men det er ikke et shoppingcenter som alle de andre.

MOOD er nemlig meget mere end shopping; det er et helt kvarter i Stockholm, der er omformet til én stor smeltedigel af livsstil, mad, indretning, accessories, kunst og meget, meget mere. Og Lauritz.com er med. Vi har en stor pop up store på ikke mindre end 450 m2 at boltre os på. I tre måneder. Og vi agter at bruge hver en millimeter. Standen bliver et rent overflødighedshorn af alt det, vi og vores kunder brænder for. Hentet ind fra alle vores svenske huse.

Vi skal være med til at trække gæster til. Vi skal vise, hvad der rykker på design-, kunst- og indretningsfronten lige nu. Og vi skal vise, hvad der rør sig i auktionsbranchen lige nu.

Der er mange andre spændende mærker i MOOD, fx Royal Copenhagen, Alessi, Ralph Lauren, Victoria Beckham Collection og Posh Living.

Mette Rode Sundstrøm, adm. dir. i Lauritz.com, har været i Stockholm de sidste par dage for at være til stede ved åbningen og hun sagde i forbindelse med lanceringen af Lauritz.com i MOOD:

“Det ligger i Lauritz.coms natur som iværksætter at være i bevægelse og gå nye veje for at være på forkant med markedstrends og vores kunder. Derfor er det oplagt for os at være til stede i MOOD her fra starten. Vi har sammen med MOOD valgt at være deres første pop-up store. Dvs. at vi er på et dynamisk gæstevisit i ca. 3 måneder, hvor vi arrangerer en række udstillinger og events med fx kunstnere og designere, som supplement til vores daglige auktioner. Vi er selv meget passionerede omkring netop design, kunst og antikviteter – og den personlige og unikke indretning, man kan skabe ved at indrette sig ved at købe på auktion. Dette univers vil vi gerne vise frem og dele med folk i MOOD. ”

Ligesom i et almindeligt Lauritz.com showroom kan de besøgende i MOOD se og røre ved masser af lækre varer, der er på auktion lige nu og som skiftes løbende, de kan byde direkte på varerne online, de kan få vurderet ting, blive klogere på auktioner, arkitekter, designere, stilperioder, kunstnere, mode og meget andet.

Der er langt fra Dan-mark til Stockholm. Men dels kommer mange dansk-ere jo til Sverige på ferie og dels skal vores pop up store i MOOD helst ikke være en enlig svale. Den måtte gerne danne præcedens for andre utraditionelle events, udstillinger eller arrangementer i fremtiden.

Der kommer flere billeder deroppefra. Og film etc. Så følg med på Facebook, hvis du har planer om en tur til Stockholm.

Se første film her.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generelt og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s