Følg to stærke upcoming trends i 2012

Der er altid nye trends og tendenser undervejs, så der er altid noget at spotte. En af de helt store trends de sidste par år, som forventes at sige til nye højder i 2012, er den personlige kreativitet. Du behøver ikke nødvendigvis være født med nål og tråd i munden i stedet for en guld-ske; mindre kan heldigvis gøre det.

Men det er in at customize; både sit tøj, sine smykker, sine tasker og sine omgivelser. Der ligger sandsynligvis flere, mere alvorlige grunde bag, bla. en stigende miljøbevidsthed, der får os til at købe brugt og mere ansvarligt, men nok også den økonomiske krise, der har fået vores øjne op for, at ting kan genbruges, hvis de shines lidt op eller at man simpelthen får mere kvalitet for færre penge, hvis man køber ting, der kan holde i generationer.

Man kan bla. spotte upcoming trends hos bloggerne, men også hos DIY-folket, som er lynhurtige til at fange en ide og omstille sig. Kig fx på Amio.dk, som hører under Lauritz.coms mange-facetterede paraply. Det er gør-det-selv designere, kunstnere og kunsthåndværkere, der gennem egne butikker i cyperspace sælger deres kreationer. Det er steder som Amio.dk, man kan spotte en ny trend.

Der er mindst to tendenser, der bliver spændende at følge i 2012: Upcycling, der allerede var godt på vej sidste år, rykker i 2012. Upcycling, som ikke rigtigt har en dansk pendant, betyder, at man opfrisker eller redesigner ting fra andre ting, fx affald. Man gør umoderne møbler moderne ved at male, tapetsere, tilføje eller fjerne; ligesådan med genbrugstøj af den mere kedelige slags. Det gamle og udtjente får nyt liv og bliver moderne og trendy igen.

Og så vil 50er-stilens popularitet ingen ende tage. 1950erne har længe været populære på møbelfronten, fordi det nok er det allerstærkeste retro-årti med de bedste møbelarkitekter og den højeste kvalitet, men efter tv-serier som Mad Men, så rykker 1950erne på alle fronter; også modemæssigt.

Se Amio.dk for flere trends eller for at blive inspireret til gaver til forårets mange, mange fester. Vil du selv upcycle og gøre et retromøbel moderne anno 2012, så surf på Lauritz.com efter gode møbler at personliggøre, så de passer ind i din indretning og kun din. Mere unikt bliver det ikke.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s