Ole Lynggaards sans for voksne kvinders lyster

Ole Lynggaard er en af de danske smykkedesignere, der har været bedst til at holde prisen, når hans smykker dukker op på auktion fra forskellige private kunder.

Ole Lynggaards smykker appellerer åbenlyst til den voksne kvinde, der ved, hvad hun vil have. Smykkerne er feminine, men aldrig pyssenyssede. Og så er de ofte ganske kostbare.

Firmaet hedder Ole Lynggaard efter grundlæggeren og firmaet er stadig i familiens eje. I dag designer datteren Charlotte Lynggaard smykker sammen med faderen og resten af familien er også involveret på forskellige planer. Det er sandsynligvis en af grundene til, at designet er så homogent det store tidsspand til trods.

Ole Lynggaard er mest kendt for vedhæng, kæder, ringe og armbånd. I ædle materialer som massivt sølv og guld og med ædle stene som safirer og brillanter. Vedhæng, øreringe og ringe har ofte dekorationer formet som hjerter, dyr, stjerner, blomster og andre af naturens symboler.

Flere af de tidlige vintage designs fra Ole Lynggaards hånd er også blevet efter-tragtede i forlængelse af hele trenden omkring unika smykker og vintage- eller retrosmykker, som er mere populære nu end nogensinde. Gennem valget af smykker og ur signalerer man, hvem man er og hvordan man gerne vil opfattes af andre. Derfor har særligt vintage- og retro-ure og -smykker oplevet en sand renæssance de sidste par år. Godt understøttet af de meget høje priser på guld og sølv på verdensmarkedet. Det skader jo ikke.

Der er altid mange smykker af Ole Lynggaard på auktion hos Lauritz.com. Byd her.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Smykker. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s