Lauritz.com går til strikketøjet

Hører filtede ugler, strikkede tørklæder, flettede kurve, hjemmevævede viskestykker, batiktryk og patchworktæpper til under Lauritz.coms mange-facetterede paraply? Ja, i allerhøjeste grad. Dels har vi en faible for alt kreativt og unikt kunsthåndværk og design skabt af passionerede mennesker. Dels vil vi meget gerne supplere vores daglige auktioner med varer af høj kvalitet til en fast pris. Varer, der er oplagte som værtindegave, barselsgave, julegave eller måske bare en lille fredagsgave til sig selv.

Lauritz.com har gennem alle årene støttet vækstlaget indenfor dansk kunst og design. Og vækstlaget lige nu ligger bla. inden for håndarbejde som strik, patchwork og filtning, men også inden for keramik, papir og skind. Det er upcoming design og morgendagens kunstnere, modedesignere og kunsthåndvær-kere. De skal løftes frem. Og det vil vi gerne være med til.

Lauritz.com er først og fremmest auktioner på nettet over design, kunst, antikviteter og home luxury. Det har vi været siden starten for mere end 10 år siden og det vil vi forsat være. Det er vores spidskompetence. Men Lauritz.com er andet og mere end auktioner på nettet. Lauritz.com er også OneBid, velgørenhed, vores franske vinslot Vignelaure og historiefortællingen her på bloggen, i nyhedsbrevene og ude i verden.

Og nu har vi udvidet vores ‘familie’ med to nye medlemmer, nemlig amio.dk og selfmade.dk. Amio.dk og selfmade.dk er begge sites for kreative mennesker, der kan oprette deres egen butik i cyperspace og drage nytte af at blive profileret sammen med rigtig mange andre kunsthåndværkere. Prisen på varerne er fast og er dermed ikke i konkurrence med vores almindelige auktioner. Til gengæld tror vi, at kundegruppen er den samme: Alle der elsker design, unika og skønt kunsthåndværk og at vi dermed kan drage nytte af at samle så meget kunst, design og håndværk under samme paraply som muligt.

På Lauritz.com har man længe kunnet byde på fx dekorativt maleri af uuddannede kunstnere og på unika design, keramik etc. af forskellige up coming kunstnere, der brænder for det, de laver. Det er den linie, vi nu bevæger os længere ud af i bestræbelsen på at komme hele vejen rundt i vækstlaget af dansk design og kunsthåndværk. Vi har fx tidligere afholdt Passionsdage i Øksnehallen, vi har dyrket inspirerende samarbejde med forskellige kunst- og designskoler mm. Så samarbejdet med amio.dk og selfmade.dk ligger fint i tråd med vores ønsker.

Klik ind på amio.dk og selfmade.dk og se, om du kan finde inspiration til kalendergaver, julegaver eller lidt lækkert til dig selv til julens fester. Jeg er i hvert fald inspireret og har allerede købt gaver til drengene.

Mette Rode Sundstrøm

Adm. direktør

Lauritz.com

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s