Støt brysterne. En smuk sag

1 ud af 9 danske kvinder rammes hvert år af brystkræft. Det er 4.000 kvinder hvert eneste år. Af dem dør ca. 1300 hvert år af sygdommen. Det er 1300 for mange.

Derfor deltager Lauritz.com igen i år i Kræftens Bekæmpelses store Støt Brysterne kampagne.

Og igen i år markerer Kræftens Bekæmpelse afslutningen på Støt Brysterne kampagnen med det store galla- og indsamlingsshow, BrystGalla, på TV3 lørdag d. 29. okt kl. 21.00-23.00. Showet byder på alvorlige indslag, god underholdning, konkurrencer og live optrædener af bla. The Storm, Rasmus Nøhr, Melanie C, Ankerstjerne feat. Burhan G, Wafande m. fl.

I forbindelse med showet har Lauritz.com og Kræftens Bekæmpelse samarbejdet om at skaffe en lang række spændende og inspirerende effekter og oplevelser, der er doneret af firmaer, butikker, kunstnere, private og kendte danskere til fordel for kampen mod brystkræft. Auktionerne er aktive på Lauritz.com nu og udløber under selve brystgallashowet på TV3.

Der er flere hundrede undskyldninger for at købe noget lækkert til sig selv og samtidigt støtte den gode sag. Eller måske være tidligt ude med julgaveindkøbene? Eller bare en overraskelse til din bedste veninde? Du kan byde på lyserøde y-stole af H. J. Wegner, på anti-aging produkter fra Tromborg, den nye kollektion fra Malene Birger, masser af god kunst, ophold, tasker, et års forbrug af sutter, kagebryster og meget, meget mere.

Som altid når Lauritz.com deltager i et velgørenhedsarrangement donerer vi både vores arbejdskraft, alle hammerslag og alle salærer til den vigtige sag. Og vigtig er kampen mod brystkræft.

Derfor har vi brug for, at så mange som muligt byder på alle de mange auktioner, så vi kan samle så mange penge ind som muligt. Alle pengene går til forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

Og alle de penge, vi samler ind i år, bliver brugt allerede i 2012, så det nytter.

Byd med her.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s