Afrika Nu! Kan rejselyst, humor og dansk design redde liv?

Som mange af Jer så på tv i weekenden, sendte DR og TV2 en storstilet landsindsamling til fordel for Afrikas Horn. Danskerne indsamlede over 110 mio. kr. Et fantastisk beløb, der falder på et -bogstaveligt talt- tørt sted. Behovet for hjælp er akut. Og enormt. Der er nu mere end 12 millioner mænd, kvinder og børn, der står uden vand og mad på Afrikas Horn. Det er dobbelt så mange mennesker, som der bor i Danmark. Det er næsten ikke til at fatte.

Hos Lauritz.com prioriterer vi at involvere os, når behovet er der, og vi kan gøre en forskel. Vi bestræber os på at gøre det på en måde, der kommer vores kunder til gode. Derfor laver vi velgørenhedsauktioner. Disse auktioner bygger på et smukt firkløver-princip –en ’sælger’, der donerer en vare, en køber, der køber den, Lauritz.com som fundraiser og formidler og en velgørenhedsorganisation, som modtager det indsamlede beløb og eksekverer hjælpen.

Lige præcis i dag har I som kunder rig mulighed for at hjælpe Afrikas Horn!

I kan nemlig byde på fristende rejser fra Apollo Rejser og Falk Lauritsen, der hver har doneret hele 50 rejser til Afrika Nu-indsamlingen. Rejserne er på auktion nu og løber ud i dag.

De mange spændende rejsemål og afrejsetidspunkter er bredt fordelt, så der er noget for enhver smag og kalender. Den samlede normalværdi for de 100 rejser er 500.000 kr! Vi takker Apollo Rejser og Falk Lauritsen for den imponerende donation. Det aftvinger respekt.

I kan også byde på en lummervittig aften i selskab med Ørkenens Sønner samtidig med I hjælper Afrikas Horn. For vi bortauktionerer også 1.000 billetter til Ørkenens Sønners højt roste og morsomme 6-stjerners show Varm luft i Canal Grande. Billetterne sælges i lots af 50 stk., så I kan følges i firmaet eller invitere vennerne eller storfamilien med. Billetterne giver unik adgang til tv-optagelsen af showet i Falconer Salen. Det er Ørkenens Sønners bureau Agenzy a/s, der står bag donationen.

Og som en ekstra lækkerbisken – og fordi vi elsker design – kan I også byde på en evigt elegant Svanen-stol doneret af Fritz Hansen. Med naturlæder, der patinerer så raffineret med tiden.

Danmark er et privilegeret land, hvor få katastrofer hidtil har ramt, og hvor vi har en høj levestandard, men vi vil også gerne have hjælp, hvis det utænkelige skulle ske. Som det fx gjorde i Japan. Derfor opfordrer vi til at hjælpe andre. Det har de fleste af os jo faktisk gode muligheder for.

Vi kan allerede takke mange kunder for at støtte op om de velgørenhedsauktioner, vi i sidste uge afviklede for TV2s Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark. Her havde en række kendte mennesker doneret nogle af deres personlige effekter. Der er fx faldet flotte hammerslag på Thomas Helmigs lyserøde jakkesæt, Bubbers klovnejakke, en middag med Don Ø, Cahors-vin signeret af Kronprins Frederik, koncertbilletter og møde backstage med Rasmus Seebach og meget mere.

Nu er turen kommet til rejserne, billetterne og Svanen. Byd med i dag og få både en dejlig oplevelse og en god følelse i maven ved at hjælpe andre i nød. Lad os indsamle så mange penge til Afrikas Horn som overhovedet muligt. Alle hammerslag og alle Lauritz.coms salærer går som altid ubeskåret til formålet.

Mette Rode Sundstrøm

Adm. Direktør

Lauritz.com

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s