Grenå tur-retur. Glimt fra en passioneret weekend

200 mennesker, et kig på fremtiden, faglige debatter, hygge på fem sprog, galla i det bedste klædeskabet rummer, to lange døgn og alt for lidt søvn. Lauritz.com har været på sit årlige seminar.

Der var check in i Grenå fredag aften til duften og lyden af havet. Nogle havde kun få kilometers transport, andre havde nærmest tilbagelagt en odysse op gennem Europa.

Lørdag var der indlæg ved bestyrelsesformand Bengt Sundstrøm og administrerende direktør Mette Rode Sundstrøm. Og som altid var visionerne til at tage og føle på, ideerne kreative og ambitionerne tårnhøje. Ordet krise figurerer heldigvis ikke i Lauritz.coms vokabular. Filialerne fortalte om nye ideer, projekter og fokuspunkter. Efter frokost var der faglige fora inden for akkvisition, events, foto, salgsledelse, IT og bogholderi. Alt efter interesse og kompetence.

Som altid var seminarets højdepunkt gallamiddagen lørdag aften. Det stiveste puds var støvet af, parykkerne pudret og skyggerne omhyggeligt lagt, inden det traditionsrige gruppefoto blev skudt. Traditionsrigt, fordi det normalt tager tre kvarter at få alle til at stå pænt, tie stille og smile. Samtidigt. Det er dog ved at være svært at få plads til alle på et foto. Og det er ikke fordi, vi er blevet tykkere siden sidst. Men fordi kurven over antallet af medarbejdere efterhånden vokser eksponentielt.

Gallamiddag betyder bordplan, menneskemøder, lange samtaler og forkælelse med lækker mad. Gallamiddag betyder også at smøre ganen i en lind strøm af vine fra Lauritz.com egen vingård og kunstnerrefugium, Chateau Vignelaure. Og som til alle gallamiddage var der uddeling af priser til de bedste. Som aftenen skred frem, åbnede cocktailbaren, stemningen blev mere løssluppen og armbevægelserne på dansegulvet friere; ingen nævnt, ingen hængt ud til offentlig skue.

Søndag blev vi vækket på sengen – ikke bogstaveligt, men i hvert fald mentalt – af vurderingsekspert Michael Andersen fra Lauritz.com Helsingør, der i fritiden gør sig som trubadur med et helt personligt twist. Seancen inkluderede en spontan, romantisk dans med den svenske salgs- og marketingdirektør, Vendela Hägge. Kl. 10 om formiddagen.

Bagefter var der gaver til 10-års-jubilarerne og oplæg ved den uforskammet veludhvilede (måske skyldtes det dansen med trubaduren?) speed talker af en salgs- og marketingsdirektør, inden IT-direktør Stubbe Nielsen bød på brainstorming omkring Lauritz.coms website’s udvikling. Og filialcheferne holdt møde, hvor de tog de vigtige beslutninger, som også hører et seminar til.

Udenfor stod himmel og hav i ét med dramatisk torden og masser af regn. Indenfor blev de smurte stemmebånd brugt flittigt hele weekenden. Samlet omkring fælles engagement i Lauritz.com til en livlig debat om kunst, design, møbler og antikviteter og til stimulerende hyggesnak. Med nye ansigter, kolleger med samme interesser, med inspirerende nørder og andet dedikeret godtfolk i en endog meget spraglet organisation. En organisation, der er mindst lige så mangfoldig og farverig som Lauritz.com sitet.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

2 svar til Grenå tur-retur. Glimt fra en passioneret weekend

  1. Peter Skanstrom siger:

    hejsa, blot et spørgsmål. har i en apps på vej tilsvarende ebays? det kunne være fedt så jeg kan byde og følge auktioner fra min smartphone 🙂

    • lauritzblog siger:

      Jeg kan godt røbe, at der er en app på vej. Og at vi arbejder meget med, hvilke funktioner og muligheder, der skal ligge i den. Jeg tør også godt påstå, at den bliver overraskende. Så glæd dig. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s