Vi byder op til blog-debat

Kære læser

Vi byder op til blog-debat. For i dag lancerer vi Lauritz.coms blog.

Det er godt et årti siden, vi startede Lauritz.com. Det er gået rigtig stærkt, og det gør det heldigvis stadigvæk. Der er altid en ny vare at udforske, altid et nyt tiltag at lancere, altid en ny temaauktion at præsentere…Vi er rigtig stolte af den passion, vi mærker både fra kunder og medarbejdere.

Vi har nu 18 Lauritz.com filialer i fire forskellige lande, og der er typisk mere end 8000 varer på auktion.

8000 varer, som alle har en historie at fortælle; for ting er ikke bare ting. Bag enhver tings udtryk, form og funktion findes tanker, ideer, inspiration, formål, beregninger – og en arkitekt, formgiver eller kunstner. Når vi handler på auktion, er det netop, fordi vi interesserer os for tingene og for de historier, der knytter sig til dem. De rummer fortællinger om tiden, smagen, hjemmets indretning, vores egen udvikling, om de værdier, vi værdsætter og om hvilke indtryk, vi gerne vil, andre skal have af os.

Både personligt og professionelt brænder vi begge for kunst, designobjekter, keramik og tæpper. Vi elsker selv at indrette, skabe stemninger og samle. Vi interesserer os særligt for vækstlaget af spændende kunstnere og designere, som vi også støtter gennem Lauritz.coms udstillinger og events. Og så gør vi os umage med at gøre en forskel for trængende i verden via vores velgørenhedsauktioner.

Det og meget, meget mere vil vi gerne sammen med resten af passionsfabrikken Lauritz.com dele med Jer. Derfor lancerer vi nu en blog, hvor alle historierne, fortællingerne og anekdoterne kommer ud i verden og bliver brugt.

Bloggen bliver en eksplosion af beretninger om kunstnere, designere og perioder, anbefalinger af events, inspirerende temaauktioner og særlige varer, indlæg om indretningsideer, restaureringstips og udstillinger og debatter om priser, tendenser og hvad der rør sig i Lauritz.com. Kort sagt alt det, der er værd at vide, når man er auktions-shopaholic, vil sælge noget, andre vil nyde at eje – eller man simpelthen bare er vild med kunst og design.

Bloggen opdateres med faste intervaller med indlæg fra Lauritz.coms univers og med gæsteblogs fra andre uden for huset, fx kunstnere, designere, indretningsarkitekter eller samlere med en særlig historie på hjerte.

Bloggen bliver et supplement til vores generelle involvering på de sociale medier Facebook, YouTube og Twitter og giver som sådan mulighed for at grave dybere, finde nye vinkler og blive klogere. Den skal med andre ord spejle Lauritz.coms mangfoldighed og passion.

Vi håber, I bliver glade det nye tiltag og vil bruge bloggen aktivt, både som inspiration, men også som oplagt mulighed for at dele alle Jeres ideer, kommentarer og al Jeres viden med os. Ikke bare på bloggen, men også på Facebook, YouTube og Twitter.

Med venlig hilsen

Mette Rode Sundstrøm og Bengt Sundstrøm

Adm. direktør                     Stifter/bestyrelsesformand

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Generelt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s